Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Niets is te gek in Metal Madness op XITE

Speciaal voor alle metalheads onder ons hebben wij Metal Madness in het leven geroepen: een uur vol met de vetste metal muziekvideo’s. Iedere woensdag om 23:00 op XITE.

Op de woensdagavond ben je gegarandeerd van een flinke dosis metal muziekvideo’s op je beeldbuis. In het Metal Madness zie en hoor je de platen van o.a. Metallica, Rammstein en Slipknot. Van de klassieke metal essentials tot de metal hits van nu. Zet het volume maar wat harder en zorg dat je woensdag om 23:00 klaar zit voor jouw wekelijkse portie stevige tracks.

XITE is bij vrijwel alle televisieaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

Metal Madness is powered by KINK, de beste alternatieve rock op je radio.

Kom met KINK de feestdagen door
Weet jij nooit wat je moet luisteren rond de feestdagen? Helemaal klaar met al die gezapige kerstmuziek? Dan heeft radiostation KINK de oplossing: Op KINK hoor je de beste alternatieve rock zoals Queens of the Stone Age, Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam en Muse. Op 24, 25 en 26 december vliegen de hardste tracks je om de oren in Heavy Heavy Christmas (van 19:00 tot 22:00 uur) en op 31 december maak je met KINK een extra knallend einde aan 2020 met Heavy New Year (van 22:00 uur tot in de vroege uurtjes). KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur: alles dat online radio ontvangt.

FUN
FACTS