Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Metalheads opgelet! Stoom je klaar voor het energieke concert van Slipknot

Als je denkt aan snoeiharde metal, dan denk je aan Slipknot. Al jaren staat deze gemaskerde Amerikaanse metalband bekend om hun agressieve metal tracks en extreme liveshows. Goed nieuws voor de metalheads onder ons, want Slipknot zal op 28 januari hun metal door de luidsprekers van de Ziggo Dome blazen! Bij XITE bereidt je jezelf voor op dit iconische concert.

De metalband Slipknot werd in 1995 opgericht en bracht in 1999 hun eerste album uit. Door hun metal tracks en het feit dat zij maskers dragen werden zij in een korte tijd razend populair. Op vrijdag 9 augustus dit jaar bracht de Amerikaanse band na vijf jaar hun zesde studioalbum ‘We Are Not Your Kind’ uit, en met succes! Het album kwam binnen op nummer één in de album hitlijsten van de Verenigde Staten, België en het Verenigd Koninkrijk. 

In 2015 trad Slipknot voor het laatst op in Nederland. Vijf jaar later komt de band met een show in Amsterdam terug naar Nederland. De show op 28 januari in de Ziggo Dome is onderdeel van hun Europese tournee en staat in het teken van hun laatst uitgebrachte album. Heb jij tickets weten te scoren? Dan bereid je jezelf voor met een stevige mix aan metal op XITE! ?

XITE TV
Op woensdagavond om 23u breken wij de week met een halfuurtje Metal Madness op XITE. Of de mannen van Slipknot voorbij zullen komen? Without a doubt!

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht en ontdek op welke zender jij XITE kan vinden!

XITE interactieve app
De muziekvideo’s van Slipknot zie je ook terugkomen in het Headbangers channel. Blaas onbeperkt metal door je luidsprekers met de tofste metal clips uit het heden en het verleden. Alleen beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox XL óf een Mediabox Next.

XITE Music
De hits van Slipknot beluister je op het Ziggo Dome channel via kanaal 902 van XITE Music. Stoom jezelf klaar voor het concert van Slipknot met nummers van de band en soortgelijke artiesten. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? Dat check je hier.

FUN
FACTS