Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
MARTIN GARRIX, MURA MASA en meer nieuwe namen voor We Are Electric!

Na Jacin Trill, Oliver Heldens en Kraantje Pappie is het tijd voor een nieuwe reeks namen. We Are Electric voegt vandaag 24 nieuwe acts toe aan de line-up en zorgt daarmee voor een flinke uitbreiding. Zo geeft niemand minder dan Martin Garrix zijn enige show in Nederland in de Velderse bossen, dus dit wil je niet missen!

De huidige line-up van We Are Electric bestaat ondertussen uit artiesten als Martin Garrix, Yung NNelg, De Jeugd van Tegenwoordig, Jacin Trill, Kraantje Pappie, Oliver Heldens, Martin Solveig, Felix Jaehn, Kungs, Gramatik, MHD, Modeselektor, Netsky, Noisia, Slushii, Benny Rodrigues, Black Sun Empire, Chocolate Puma, Equalz, San Holo, Vitalic, Dave Clarke, Zwart Licht, Chocolate Puma, Purple Disco Machine, Carta, Aevion, Netsky, Slushii, Camo & Krooked, Dimension, Holy Goof, Hush, MK, Throttle, DLMT en nog vele anderen! Check vooral de website van We Are Electric voor meer info en de volledige line-up:  we-are-electric.nl.

In het kort: WAE zorgt ervoor dat jij in dit weekend geniet van de beste artiesten die uit ongeveer elke hoek komen van de elektronische muziekindustrie! We hebben het al eerder vermeld, maar door de nieuwe locatie in Boxtel kan WAE - op groot verzoek van de diehard fans - een programmering aanbieden die doorgaat tot de late, of eigenlijk vroege, uurtjes. Klinkt goed dus!

De kaartverkoop is natuurlijk al gestart, maar wij geven jou de kans om 2 weekenders te winnen voor WAE. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar xite.nl/win te gaan en de prijsvraag invullen!

FUN
FACTS