Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kom werken tijdens de XITE Rooftop Party in Amsterdam!

Het leven is een feestje... en dat zou jouw bijbaantje ook kunnen zijn! Wij hebben namelijk de allerleukste job voor jou! Klets wat af met de mannen van Kris Kross terwijl je ze voorziet van een hip drankje. De heerlijkste beats, de gezelligste party crowd en exclusieve live optredens. Genieten onder werktijd, wat wil je nog meer?

De XITE Rooftop Party is hét moment waar de grootste artiesten uit de Nederlandse muziekscene ‘zelf’ uit hun dak gaan op de dansvloer. En jij kunt daarbij zijn! Op 23 mei worden de allerleukste party people van Nederland volledig ondergedompeld in de vrolijkste festival vibes. Dus ben jij het zonnetje in huis én een enorme aanpakker? Meld je dan snel aan voor de allerleukste job ever! ? tempo-team.nl/xite

Feel alive Bestaat het leven voor jou uit meer dan werken en leef jij graag in het moment? Dan is dit de ideale job voor jou! Join de XITE crew en combineer de leukste momenten met een onwijs gezellige werkdag die gegarandeerd voorbij zal vliegen. Samen met een topteam van sprankelende jonge mensen zoals jij, zorg je ervoor dat iedereen inclusief jijzelf een topdag heeft.

De ultieme job voor muziekfanaten Als jij ook nog eens een groot muziek connaisseur bent, dan is het een match made in heaven! Tijdens de XITE Rooftop Party kun jij namelijk genieten van een aantal exclusieve live acts. Maar liefst acht toffe Nederlandse artiesten zullen de microfoon grijpen of van achter de draaitafel hun muzikale skills ten gehore te brengen. Leuker kunnen we jouw werkdag niet maken!

Don’t snooze! Join de XITE crew Klinkt dit werkdagje jou als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in voor deze dreamjob via: tempo-team.nl/xite

Mocht je op zoek zijn naar nog meer leuke jobs zoals deze, check dan Tempo Team Go.

Tempo Team Go Met Tempo-Team Go ben jij de baas over jouw eigen uren en werk. Rock de bar tijdens een concert van Beyoncé of zorg ervoor dat het magazijn van Calvin Klein er weer piekfijn uitziet. Het kan allemaal!

Jij bepaalt zelf of je een paar uurtjes, één dag of meerdere dagen bijklust. Perfect om wat lege uren op te vullen en wat geld te verdienen. Tof toch?!

Benieuwd naar de klussen? Solliciteer dan nu op de Go vacatures of download de Tempo-Team NL app en meld je aan voor Tempo-Team Go.

FUN
FACTS