Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kalvijn en Petrus brengen B-Brave terug met ‘Als Je Van Mij Bent’ cover

Kalvijn en Petrus zijn terug in Karaoke Box. Na hun magische cover van Bruno Mars zingen ze nu B-Brave’s ‘Als Je Van Mij Bent’. ?

Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, behoort tot de bekendste YouTubers van Nederland. In 2010 plaatste hij zijn eerste vlog op YouTube onder de naam ‘TheKelvlog’. In zijn vlogs bespreek hij op een grappige manier allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld irritante reclames. Naast vloggen houdt Kalvijn zich ook bezig met het maken van films.

Peter de Harder, beter bekend als Petrus heeft ook zijn eigen YouTube kanaal. Hij maakte erg veel indruk met zijn online documentaire. Hierin ging hij de uitdaging in aan om in drie maanden onderbroekenmodel te worden door middel van heel veel trainen en goed eten. Petrus ging in deze documentaire naar eigen zeggen op zoek naar “geluk in perfectie en de druk van uiterlijke schoonheid op social media.”

YouTubers en filmmakers Kalvijn en Petrus maakten samen korte films op het kanaal ‘Cinemates’. Elke vrijdag, ook wel Film Friday, plaatsten Kalvijn en Petrus een korte film. De maandag erop, die ze ook wel Milky Monday noemden, plaatste het duo een video waarin ze reageerden op hun comments. Ook hebben de twee vrienden lang samengewerkt aan hun zogeheten ‘Potkast’: een talkshow waarin Kalvijn en Petrus samen willekeurige onderwerpen besproken.

Kalvijn en Petrus blijken dus een gouden duo! Dat blijkt ook weer uit deze aflevering van Karaoke Box.

 

Bekijk ook Kalvijn & Petrus’ cover van Bruno Mars’ ‘24K Magic’ in Karaoke Box: https://youtu.be/rHzRYDJDfJc

Bekijk hier het YouTube kanaal van Kalvijn: https://www.youtube.com/user/TheKelvlog

Bekijk hier het YouTube kanaal van Petrus: https://www.youtube.com/user/Cinebuddies

Wil jij meer video’s zien? Abonneer je dan via http://xite.nl/subscribe

 

 

FUN
FACTS