Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Herfst: de bladeren vallen en de dagen worden korter

Het is (helaas) tijd om de warme zomerdagen achter ons te laten want de herfst is toch écht begonnen! De perfecte tijd om de avonden door te brengen met een dekentje op de bank en je favoriete muziekvideo’s.

XITE TV                                                                                                                                         
Wanneer de bladeren vallen en de temperaturen zakken, past XITE speciaal de programmering aan! Omarm de herfst en tune elke zaterdag om 14u in voor een flinke dosis Autumn Vibes. Om jou op deze wisselvallige dagen ultiem te laten chillen hebben wij bijpassende videoclips voor jou verzameld.XITE interactieve app                                                                                                                        
Herfst? Tijd voor een dikke trui en warme thee. Zet het Coffee House channel op, doe je ogen dicht en waan jezelf in een koffietentje. Om te vieren dat John Mayer twee uitverkochte shows in het Ziggo Dome neer zal zetten, is hij het gezicht van Coffee House. Hier geniet je non-stop van John Mayer en soortgelijke artiesten!

Terwijl de regen met bakken uit de hemel valt, kan je maar beter binnen zitten met de verwarming op standje ‘sauna’ en een fijne playlist aan. Daarom geniet je op onze app ook van het Autumn Vibes channel vol met herfst hits.Is Ziggo jouw provider en maak je gebruik maken van een Mediabox XL óf een Mediabox Next? Alleen dan kan je gebruik maken van de Coffee House en Autumn Vibes kanalen.

   

XITE Music                                                                                                                                           
Op 9 en 10 oktober staat John Mayer voor de vijfde keer in een bomvolle Ziggo Dome. John Mayer won in zijn succesvolle carrière al zeven Grammy Awards, stond zeven keer op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Top Rock Albums-hitlijst en wist met maar liefst 25 verschillende tracks de Top Rock Songs-chart te beklimmen. Ook op XITE check je deze singer-songwriter via XITE Music op het Ziggo Dome channel op kanaal 902. Stoom jezelf klaar voor zijn concert met heerlijke gitaar tracks van John Mayer & Friends. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS