Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Get ready for ADE met een pre-party op XITE!

Oktober staat bij XITE helemaal in het teken van Electronic Music. Van EDM-artiesten zoals Martin Garrix en David Guetta tot de techno van Charlotte de Witte, Jeff Mills en Tale of Us. Bij XITE kom je in de stemming voor ADE met de lekkerste elektronische hits!

2019-10-12T16:00:00+00:00
12/10/2019
16:00
op xite

Over een paar weken is het weer tijd voor een van de meest spraakmakende events van het jaar. Met meer dan 1000 dj's op meer dan 100 locaties staat Amsterdam van 16 tot en met 20 oktober weer in het teken van Amsterdam Dance Event. Heel Amsterdam leeft en ademt deze dagen dance en elektronische muziek. Via XITE kom je helemaal in de stemming voor ADE!

XITE TV
Kan jij niet wachten tot het Amsterdam Dance Event begint? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij hebben de beste dance/electronic hits voor jou verzameld in de ADE top 20. Tune in op zaterdag 12 oktober om 16u, pre-game time! Daarnaast check jij vanaf maandag 14 oktober iedere dag een 4 at 4 in een thema dat jou helemaal in de stemming brengt voor ADE.

Op maandag 14 oktober beginnen we met wereldsterren uit ons kikkerlandje in de 4 at 4: Local DJs. De 4 at 4: Samples op dinsdag 15 oktober staat in het teken van… samples! Woensdag 16 oktober hoor je de lekkerste bangers in de 4 at 4: House music. De échte dance klassiekers hoor je in de 4 at 4: Dance classics op donderdag 17 oktober. In de 4 at 4: Remixes op vrijdag 18 oktober hoor je de fijnste remixes van jouw favoriete DJ’s. We sluiten de week af met de legendes uit het genre dance in de 4 at 4: Dance legends op zondag 20 oktober.

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

XITE interactieve app 
Op onze app tune je in op het ADE 2019 channel. Met de beste elektronische muziek heb jij de beste voorbereiding voor dit dance spektakel! Sounds too good to be true? Is het niet, dus mocht je gebruik maken van een Mediabox XL óf een Mediabox Next dan staat je maar één ding te doen: FEESTEN!

XITE Music
Om jullie alvast klaar te stomen voor dit dansspektakel hebben we speciaal voor alle party animals onder ons een kanaal met alleen maar dance en elektronische muziek! Maak van je huiskamer een club met de lekkerste elektronische tracks van dit moment. Je vindt het Electronic Music op het Themafeestje kanaal op 887. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS