Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Een ultieme chill-sessie met Jayh in ‘Osso’

Niemand minder dan Jayh heeft vandaag een nieuwe muziekvideo voor zijn single ‘Osso’ gedropt! Met hits als ‘Ik Ga Hard’, ‘Mooie Dag’ en ‘Ballon’ heeft Jayh bewezen in de muziekindustrie thuis te horen. Hij heeft de laatste jaren dan ook zeker niet stilgezeten, met als resultaat een gloednieuwe muziekvideo.

In de muziekvideo is te zien dat Jayh de hele dag als taxichauffeur aan het werk is. Na een lange dag in zijn rijdende kantoor, is hij uiteindelijk heel blij om s’avonds lekker op de bank neer te ploffen. En dat snappen we! Doordat het einde van de zomer nadert en het druilerige weer op komst is, heeft eigenlijk niemand meer zin om naar buiten te gaan. Herkenbaar? Ook voor Jayh, wat in ‘Osso’ geeft hij het goede voorbeeld voor een avondje chillen: hij heeft zijn chill outfit aan en zijn bestelde eten is onderweg. Nu is het een kwestie van wachten totdat zijn favoriete menu van McDonald’s wordt bezorgd!

Pssst, zijn de toffe goodies je ook opgevallen in de clip? ? Goed nieuws, want op 19 september maak je ook kans op één van deze musthaves uit de exclusieve McDelivery Night In Collection. Hoe? Plaats op 19 september via UberEats een bestelling van minimaal €20,- bij McDonald’s en het zou zomaar kunnen dat de bezorger voor jou een chill item meeneemt! Meer informatie over McDelivery vind je hier.

FUN
FACTS