Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dreamjob! Werken op de XITE Music Video Party

Ben jij klaar met jouw saaie bijbaantje, en klinkt wat afwisseling jou als muziek in de oren? Dan hebben wij in samenwerking met Tempo-Team het allerleukste bijbaantje ever voor je. Join onze crew als XITE MVP tijdens de XITE Music Video Party!

Houd jij van muziek, toffe artiesten, leuke mensen en wil jij werken op het allerdikste feestje van het jaar? Dan ben jij misschien de XITE MVP die we zoeken voor onze Music Video Party crew op 29 november!

De crème de la crème van de Nederlandse muziekscene zal hier op de dansvloer uit z’n dak gaan. Jij kunt bij dit exclusieve feestje zijn én tegelijkertijd monnies vangen! Klinkt dit je als een Destiny’s Child nummer in de oren? Check dan via Tempo-Team welke XITE Crew members we precies zoeken, en solliciteer op jouw favoriete functie voor het te laat is!

Solliciteer hier!

Over de XITE Music Video Party
Wat voor feestje dit precies is? Well... we’re gonna party like it’s a Destiny’s Child’s video. De ‘Survivor’ music video om precies te zijn. We halen onze inner Beyoncé, Kelly en Michelle naar boven. Tijdens dit extravagante feestje dompelen we alles en iedereen onder in ultieme oldschool R&B vibes en natuurlijk laten we deze klassieke banger op magische wijze tot leven komen.

Zien we jou op 29 november als XITE MVP?

 

FUN
FACTS