Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Deze artiesten gaan 2018 ownen!

New year, new music! Tijd om te kijken wie het dit jaar helemaal gaan maken en wie je dus zeker in de gaten moet houden. Op zaterdag 13 januari check je op XITE de 50 upcoming artiesten die volgens ons zeker van zich gaan laten horen in 2018!

SZA - Drew Barrymore
De Amerikaanse zangeres Solána Imani Rowe heeft een indrukwekkend muzikaal cv en als highlight bracht deze dame in 2017 haar derde EP genaamd ‘Ctrl’ uit. Voor deze EP werkte ze onder andere samen met Kendrick Lamar, lekker bezig dus. SZA omschrijft haar muziek als Glitter Trap met een vleugje R&B, met deze heerlijke sound gaat ze het in 2018 zeker ver schoppen.

VRWRK - Hearts Beating In Sync
De Vlaamse Thieu Seynaeve en Jergan Callebaut zijn samen met de Londense zanger Salem Khazali onderweg naar de internationale top. De heren van VRWRK zullen in 2018 sowieso, letterlijk en figuurlijk, gaan knallen met hun onmiskenbare elektronische popmuziek.

ALMA - Chasing Highs
Alma-Sofia Miettinen begon haar carriere bij Finse editie van Pop Idol en heeft inmiddels samengewerkt met Martin Solveig, Charli XCX en French Montana. Alma’s stem herken je uit duizenden en deze ga je in 2018 zeker voorbij horen komen.

Youngr - '93
Dario Darnell is een Britse muzikant die de wereld aan het veroveren is met zijn elektronische popmuziek. Waar Diaro begon met het produceren van Bootlegs released hij inmiddels de ene na de andere hit en stond hij onder andere op Ultra Music Festival! Youngr betreedt het podium in zijn eentje en speelt tijdens zijn liveshows praktisch elk instrument dat je kan bedenken, een echte multi-instrumentalist.

Zak Abel - Unstable
De stem van Zak Zilesnick, beter bekend als Zak Abel, bleef niet onopgemerkt nadat zijn vocalen terug te horen waren op het nummer ‘Unmissable’ van Gorgon City. Inmiddels heeft de Britse singer-songwriter samengewerkt met Avicii en is zijn debuutalbum ‘Only When We’re Naked’ meer dan goed ontvangen door het publiek. We gaan nog veel meer horen van deze jongeman! Fan van Zak Abel? Hij deed een exclusieve showcase op XITE HQ, check zijn live performance hier! Nog steeds geen genoeg van deze Britse singer-songwriter? Leer hem dan beter kennen in het vluggertje dat wij met hem deden!

 

Benieuwd wie nog meer Upcoming zijn in 2018? Check zaterdag 13 januari vanaf 14u de 'Upcoming Top 50' op XITE om ze allemaal te zien!

 

 

FUN
FACTS