Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De favoriete videoclips van Temptation Island-verleider Fabrizio!

We ♥ music videos! Daarom waren wij erg benieuwd naar de favoriete videoclips van Temptation Island-verleider Fabrizio. Lees snel verder om erachter te komen wat zijn favorites zijn.

Fabrizio, inmiddels misschien beter bekend als 'Kleurplaat', is een van de verleiders van dit seizoen Temptation Island. Hoog tijd om deze guy iets beter te leren kennen. Hoort bij zijn stoere uiterlijk ook een even stoere muziekstijl?

Hey Fabrizio, wat is momenteel je favoriete video?

“Dat is ‘God’s Plan’ van Drake. Het is heel mooi dat het volledige budget van de video naar minderbedeelden gaat. Ik geloof heel erg in good karma. Jammer genoeg wordt de kracht van de goede daad de laatste tijd onderschat.”Als je je dancemoves op het eiland trouwens zou moeten vergelijken met die uit een muziekvideo, welke zou je dan kiezen?

“Ik vrees dat ze daar nog een video voor zullen moeten uitvinden.. ?”

Wat is volgens jou de beste video op XITE van dit moment?

“Ik ben al van kleins af aan een grote fan van Eminem. Dat hij nu nieuwe muziek heeft uitgebracht vind ik dus geweldig. ‘River’, zijn collab met Ed Sheeran, is dus sowieso één van mijn favorieten.”Je stoere kant komt duidelijk terug in je muziekstijl. Blijft dat zo als we je vragen met welke video je jouw verleidingstechnieken moet vergelijken?

“Totaal niet! Naast Eminem hou ik ook erg van Ed Sheeran. Zijn nummer ‘Perfect’ is all about love, en de manier waarop hij met het meisje omgaat is zoals ik dat ook graag doe. Zoals je hebt gezien verleid ik niet zomaar eender wie, en ga ik ook geen cliché pick-up lines gebruiken. Als het klikt met iemand, probeer ik gewoon te genieten van het moment en van die persoon zelf. De rest komt vanzelf. ‘Perfect’ is bij mij trouwens ook heel lang blijven hangen toen het uitkwam. Die video barst gewoon van het geluk, heel mooi om te zien.”   Daar is de gevoelige Fabrizio! En als je je liefdesleven op dit moment zou moeten beschrijven met een video, welke zou je dan kiezen?

“Ik luister momenteel heel vaak naar ‘Meer’ van Zefanio, F1rstman & Shanee, samen met een speciaal persoon in mijn leven. Wanneer ik het nummer hoor of de video zie, denk ik meteen weer aan onze herinneringen. We hebben al veel moeten doorstaan samen, maar dit nummer is een blijvende motivatie om ervoor te gaan!”Inmiddels hebben we wel zo’n klein vermoeden over wie dit zou kunnen gaan.. Veel succes ermee!

Evenveel last van lentekriebels als Fabrizio? Wij ook. April is daarom all about Spring Feels op XITE! Op zaterdag 7 en 21 april  zie je om 14u de Spring Top 50.

 

FUN
FACTS