Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De beste filmmuziek hoor en zie je op XITE

Van 25 september tot 11 oktober staat het XITE Music Ziggo Dome-kanaal in het teken van de Avond van de Filmmuziek. Met muziek gespeeld door het Metropole Orkest luister jij naar de beste soundtracks die ooit zijn gemaakt.

Ook voor de beste soundtracks kun je bij XITE terecht. Met nummers die misschien wel bekender zijn dan de film zelf kun jij de avonden lang genieten. Bereid je samen met XITE vast voor op concertreeks in de Ziggo Dome voor de Avond van de Filmmuziek.

XITE TV
In de Movie soundtrack top 20 op XITE komen verschillende nummers voorbij die je hoogstwaarschijnlijk ook op het grote doek hebt gezien! Denk aan Kendrick Lamar en SZA met ‘All The Stars’ of Lady Gaga en Bradley Cooper met ‘Shallow’. Benieuwd naar de volledige top 20? Kijk dan zaterdag 3 oktober om 16:00 naar XITE!
 

Benieuwd waar jij XITE kan vinden? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

XITE Music
Het Ziggo Dome channel op kanaal 902 staat volledig in het teken van de Avond van de Filmmuziek. Hoor verschillende filmklassiekers voorbij komen en stoom je klaar voor de unieke concertreeks in de Ziggo Dome op 9, 10 en 11 oktober. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music? In dit artikel vind je alle informatie.

FUN
FACTS