Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Camila Cabello komt met haar Romance Tour naar Nederland

Multi-platina singer-songwriter Camila Cabello heeft vandaag de Europese data van haar Romance Tour bekendgemaakt. De tour zal geheel in het teken staan van haar gelijknamige album dat gepland staat op 6 december. Goed nieuws, want maandag 15 juni is het de beurt aan ons mooie Amsterdam met een show in de Ziggo Dome!

Niemand kan meer om Camila Cabello heen. Sinds haar debuutalbum Camila uit 2018 is de voormalige Fifth Harmony zangeres niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. De grootste hit van deze Cubaans-Amerikaanse zangeres is ongetwijfeld ‘Señorita’, die zij samen maakte met niemand minder dan Shawn Mendes. Het nummer behaalde meer dan twee miljard streams en werd de nummer 1 in de Billboard Hot 100. Daarnaast is het wereldwijd het meest gestreamde nummer van 2019. Om maar een paar grootse feiten te noemen! Naast de hitsingle ‘Señorita’ dropte zij nog een aantal tracks die een groot succes werden, denk aan ‘Shameless’, ‘Liar’, ‘Cry For Me’ en ‘Easy’.

Als jij alle hits van deze powervrouw mee kan zingen, staat je nog maar een ding te doen: tickets scoren! De kaartverkoop start op vrijdag 29 november om 10u.

 

FUN
FACTS