Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Bereid je voor op ADE 2022 met XITE!

Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Dat betekent vijf dagen achter elkaar genieten van meer dan 1000 evenementen op bijna 200 locaties. Bereid je voor op het grootste elektronische muziek evenement op XITE!

Amsterdam Dance Event
Op 19 oktober wordt Amsterdam omgetoverd tot hét ontmoetingspunt voor de creatieve industrie rondom elektronische muziek. Overdag staat in teken van de welbekende ADE conferentie en is er een breed kunst- en cultuurprogramma. Zodra de nacht aanbreekt verandert de stad in het paradijs voor elektronische  danceliefhebbers. Bereid je voor op dit ultieme festival met XITE’s onderstaande programmering.

XITE tv app: Spotlight On Electronic/Dance
In de Spotlight On categorie ontdek je maar liefst zeven Electronic & Dance muziekvideokanalen om je klaar te stomen voor ‘s werelds grootste dance-muziekfestival. Mede mogelijk gemaakt door Amsterdam Dance Event.

All Out Dance: ADE: Pre-Party
Kom in de juiste stemming en check de lekkerste dance video’s tijdens ADE: Pre-Party, vrijdag 14 oktober om 23:00 uur op de XITE televisiezender.

4 at 4 ADE week
Tot slot check je van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober iedere dag om 16:00 uur vier muziekvideo’s van de grootste DJ’s op de line-up van ADE 2022 op de XITE televisiezender. Hierbij kan je denken aan muziekvideo’s van Tiësto en Afrojack. 

Dance Classics Top 20 
Heb je nog geen genoeg gekregen van het dansen? Tijdens de Dance Classics Top 20 zetten we de grootste dance klassiekers en hits op een rijtje gezet, zaterdag 22 oktober om 16:00 uur op de XITE televisiezender.

Win toegang tot alle evenementen op ADE 2022!
Maak kans op toegang tot alle evenementen op ADE! Klik op de onderstaande winactie post, doe mee en maak kans.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XITE (@xitenl)

 

Lees hier de algemene voorwaarden. 

 

FUN
FACTS