Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Amsterdam Dance Event viert 25-jarig jubileum

Het Amsterdam Dance Event bevestigt 25-jarige jubileumeditie, van 13 tot en met 17 oktober, met conferentie- en festivalevenementen. Daarnaast ondersteunt ADE professionals in de muziekindustrie tijdens de heropening van de live sector door haar online B2B-platform vrij toegankelijk te maken.

De weg naar ADE 2021
Met het oog op de toenemende vaccinatiedichtheid en testcapaciteit in Nederland, verwacht ADE de heropening van de live muziekindustrie te vieren tijdens haar 25-jarige jubileumeditie in oktober in Amsterdam.
De organisatie zet zich in om de best mogelijke ADE ervaring te presenteren binnen de dan geldende COVID-19 richtlijnen. Het ADE team is enthousiast om de weg naar het ADE Festival 2021 af te kunnen trappen met een diverse line-up van locaties en organisatoren die hun eerste shows aankondigen: Audio Obscura, Awakenings, DGTL, Dockyard, Elrow, Into the Woods, Loveland and Verknipt. Poppodia Melkweg en Paradiso hebben reeds deel van hun programma's aangekondigd, met Dave Clarke en Oliver Heldens bevestigd voor de Melkweg en Avalon Emerson en Speedy J presents STOOR live voor Paradiso.

Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. In 2019 bood ADE meer dan 1000 evenementen, verspreid over bijna 200 locaties, waar 400.000 bezoekers uit een recordaantal van
146 landen op af kwamen. 

Beeld: Laura Jacobs

FUN
FACTS