Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Afro Heat channel voor dansbare African beats!

In de nieuwe playlist Afro Heat in PMT worden de grootste Afrikaanse artiesten in de spotlights gezet.

Er komen grote namen voorbij zoals Wizkid en Mr Eazi die beiden geboren zijn in Nigeria. Maar je vindt bijvoorbeeld ook Amerikaans/Nigeriaanse rapper Jidenna die bekend is van zijn hit ‘Classic Man’ met Kendrick Lamar. Nederland is ook represent met Frenna, want wist je dat zijn roots in Ghana liggen? Met zijn internationale remix van ‘Walk Away’ maakt hij een so naar Ghana. Ontdek ook rising artiest Thabsie (Zuid Afrika) en droom weg met haar video ‘African Queen’.Hieronder geven we jou alvast een voorproefje en we kunnen je één ding verzekeren: stilzitten is niet mogelijk met deze muziek!

 

WizKid - Daddy YoHij is een van de meest bekende artiesten van Afrika. O.a. door zijn samenwerking met Drake voor de hit ‘One Dance’ is zijn populariteit ontzettend gegroeid. ‘Daddy Yo’ is een typische track waarop je moet bewegen. Go for it and shake that booty!

 

Thabsie - African Queen ft. JRWat is ze prachtig, net als haar stem. In ‘African Queen’ zingt Thabsie over haar lover die haar mee wil nemen naar verschillende plekken in Afrika als Ghana, Lagos en Dubane! Wij zouden ‘African Queen’ Thabsie zeker willen joinen!

 

Jidenna - BoomerangHier wordt iedereen vrolijk van! De stem van de Amerikaans/Nigeriaanse Jidenna, dansende lovers, zon… Pas op: want dit nummer werkt als een ‘Boomerang’. Als je hem luistert wil je hem op repeat zetten en komt hij steeds terug!

 

Frenna & Diquenza - Walk Away (International Remix) ft. MugeezDeze video geeft je gegarandeerd summer feelings. Voor de internationale remix van ‘Walk Away’ is Frenna naar Ghana afgereisd met een prachtig resultaat!

 

Afro Bros (ft. Charly Black & Stevie Appleton) - So Much LoveDeze track past zeker in het lijstje favo zomerhits van 2018! Heb jij ook ‘So Much Love’ voor de DJ’s van Afro Bros?

 

Ayo Jay - Your NumberDeze video heeft meer dan 16 miljoen views op YouTube! Ook Chris Brown is fan van ‘Your Number’ en heeft zelfs een remix op Ayo Jay zijn hit gemaakt.

 

Diamond Platnumz ft. Omarion - African BeautyDeze verse tune heeft een sexy beat. Er wordt een ode gegeven aan African Beauties en Omarion zingt in de tweede verse zelfs Swahili. TOF!

 

Het Afro Heat channel van XITE vind je op XITE Personalised Music Television. Beschikbaar voor klanten van Ziggo op kanaal 25.

 

FUN
FACTS