Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
100% festivalproof met het festival advice van Tabitha!

De festivalzomer is in volle gang en dit betekent natuurlijk vooral gigantisch genieten. Toch weten we allemaal ook wel dat al die festivals soms best wat struggles met zich meebrengen. Je vrienden kwijtraken in de crowd, een timetable die precies niet meewerkt en stofhappen voor je leven. Niemand minder dan Tabitha shared samen met The Athlete’s Foot haar ultieme festivaltips om deze challenges te overwinnen.

Tabitha heeft door de jaren heen aardig wat festivals bezocht en onder het mom ‘sharing is caring’ deelt zij haar ultieme festival adviezen met jou. Luister en huiver want deze tips gaan jouw festivalleven een stuk makkelijker maken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door XITE (@xitenl) op

 

Tip 1: Opvallen in de crowd 
Je kent het wel... je loopt samen met je crew naar die ene stage aan de andere kant van het festival. Eenmaal aangekomen bij de stage blijken jullie onderweg een member te zijn verloren. Jullie turen wat rond in de hoop het verloren kind terug te vinden maar dit is natuurlijk zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar dan verschijnt er ineens een fresh sneaker die boven iedereen in het publiek uitsteekt. Problem solved. De groep is herenigd en jullie kunnen snel door om te genieten van de volgende performance. Zorg ervoor dat je je meest flashy sneaker aanhebt en zo vinden jij en je crew elkaar altijd terug. Heb je deze flashy sneakers nog niet in de kast liggen? Dan kan je ze natuurlijk scoren bij The Athlete’s Foot. ;)


Tip 2: Laat je crush de timetable keuze maken
Op een festival als Vunzige Deuntjes zijn wel 8 stages te vinden met de meest geweldige en ook uiteenlopende optredens. Wanneer je de timetable aan het bestuderen bent kom je erachter dat de shows van je favoriete artiesten clashen op de line-up. Nu moet je een keuze maken, maar dit is natuurlijk kiezen tussen twee kwaden. Hoe je deze keuze iets makkelijker kan maken? Tik je crush eens aan en vraag waar hij of zij heen gaat. De makkelijkste openingszin ever en de ultieme kans om samen een dansje te wagen.   


Tip 3: Stofhappen is verleden tijd
Na regen komt zonneschijn, onweer, hagel of misschien nog een beetje regen. In Nederland weet je het maar nooit met het weer en daarom moet je op alles voorbereid zijn. Wanneer het erg droog en warm is willen de meeste festivalterreinen nog wel eens veranderen in een groot stof paradijs. Niets vervelender dan wanneer je los probeert te gaan maar je dit noodgedwongen moet combineren met stofhappen. Koop een pak mondkapjes, neem deze standaard mee in je festivaltas en jij bent niet alleen fashionable maar je bent ook voorbereid op de ergste stofwolken!


Heb je nog meer festival advice nodig? The Flexican deelt hier zijn ultieme tips met je!?

FUN
FACTS