Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Wendy Moore ‘So Over Fake Friends’

Wendy Moore is van alle markten thuis. Deze meid kan zingen, muziek schrijven en gitaar spelen. Haar muziek is pop met een alternatief randje. Wendy maakt dit genre helemaal eigen met haar akoestische en elektrische gitaarspel.

Op 16 jarige leeftijd pakte Wendy voor de eerste keer een gitaar op en dit was liefde op het eerste gezicht! Door de jaren heen  zijn Wendy en haar gitaar onafscheidelijk geworden. Zo’n anderhalf jaar geleden begon Wendy Moore met zingen en het schrijven van haar eigen muziek en vond hier direct een nieuwe passie in.

Online begon Wendy met het plaatsen van covers, waarmee ze een flinke following op social media opzette.Tussen het plaatsen van covers en het optreden in lokale barretjes, was Wendy ook al bezig met het schrijven van haar eigen nummers.

Het experimenteren met genres is voor Wendy niet nieuw. Zo houdt ze van een vrolijke pop sound met een randje jazz en rock. Wendy schrijft  al haar nummers zelf en vindt het belangrijk om haar eigen ervaringen in het leven te verwerken in haar nummers. "Muziek is een verhaal en wie kan het nou beter vertellen dan de persoon die de dingen in de nummers daadwerkelijk heeft ervaren? Het is ook gewoon heel leuk om te doen. Ik hou ervan om creatief te zijn en ik heb het gevoel dat mijn geest af en toe een plekje nodig heeft om wat stoom af te blazen. Nummers schrijven is het perfecte medicijn!"

‘So Over Fake Friends’ van Wendy is nog geen maand oud, maar kan je nu al checken in deze toffe muziekvideo. In de video zien we Wendy op haar school met haar ‘Fake Friends’. Wendy zingt over de ‘two faced people in the crowd’, hierbij zien we dan ook direct een link naar haar klasgenoten, die plotseling van gedaante veranderen.

Wil jij Wendy Moore met ‘So Over Fake Friends’ op XITE zien? Like onderstaande post dan snel, want bij 150 likes check je Wendy Moore met ‘So Over Fake Friends’ om 17u op XITE!

FUN
FACTS