Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Wander - 'Verslaafd Aan Jou'

Deze studentikoze jonge man pakt ons met zijn gitaar, stem en rijm helemaal in! Talent heeft hij en het zou ons niks verbazen als hij de nieuwe ‘Nielson’ van Nederland zou worden.

Wander van de Ven (Amsterdam 1993) gaat een toekomst tegemoet als een Nederlandstalige singer-songwriter. Naast zijn studie econometrie (JA, deze man heeft ook nog brains), spendeert hij elke minuut aan wat hij het leukst vindt: muziek schrijven, gitaarspelen en zingen. Met het nummer ‘Vanavond Is Van Ons’ heeft hij de studentenwereld verovert. Nu focust hij zich ook op andere werelden en zijn deelname aan Giel’s Talentenjacht maakte dat hij steeds meer bekendheid genereerde. Op spotify heeft hij inmiddels al meer dan 30.000 luisteraars per maand en wij denken dat dit aantal alleen nog zal stijgen.

‘Verslaafd Aan Jou’ is een romantisch nummer. Wander schreef dit lied toen hij “helemaal van de kaart van verliefdheid” was (en dat allemaal zonder drugs). Ben jij verslaafd aan Wander? Dan like jij onderstaande post. Want bij 250 likes is Wander vanmiddag om 17:00 te horen op XITE!

 

FUN
FACTS