Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Gregory Allen Critchley - This Is A Beautiful Day (Thom Bold Remix)

Meet de Like This van deze week: Thom Bold met zijn remix voor Gregory Allen Critchley’s ‘This Is A Beautiful Day’.

Thom Bold werd bekend met een illegale remix van Michael Jackson’s ‘Rock With You’. Tot op de dag van vandaag heeft hij hiermee een dikke clubhit, die nog steeds elk weekend support krijgt van o.a. Bakermat, Junior J en Mike Mago. In de clubscene steeg de naam Thom Bold tot internationaal niveau en staat hij inmiddels bekend als een zeer groot DJ-talent. Dat hij nu met eigen tracks en remixen komt is een logisch gevolg van de vele, vele draaiuren die hij maakte in de clubs en op vele festivals. Als je in de housescene zit, kan het bijna niet anders dat deze man ooit jou aan het dansen heeft gekregen. In no time is hij uitgegroeid tot publieksfavoriet door zijn gigs in onder andere de Chicago Social Club, Escape en Club REX.

Thom Bold mixt dikke house met een eclectische visie en zet de dansvloer zonder moeite naar zijn hand.  Op dit moment werkt Thom Bold aan zijn singles, waarvan Oliver Heldens stiekem al een primeurtje had.

'This Is A Beautiful Day' is het begin van het echte werk en heeft al support van Martin Garrix, Sam Feldt, Nicky Romero, Joe Stone en vele anderen. De officiële videoclip is opgenomen in "thuisstad" Amsterdam en laat zien hoe de single in de smaak valt bij een zeer gevarieerd publiek.

Wil jij de clip van Thom Bold zien op XITE? Like dan de onderstaande post, want bij 300 likes zie jij de volledige clip op 12 juli om 17:00 op XITE!

 

 

FUN
FACTS