Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
The Wolves - Nightshow ft. Drummakid & Too Martian

The Wolves is een duo bestaande uit DJ Travis Allen en Producer Lema Vierbergen. Twee onwijs talentvolle muzikanten die met hun sound een brug bouwen tussen urban en elektronische muziek. Samen met Drummakid en Too Martian maakte The Wolves het nummer ‘Nightshow’!

The Wolves hebben al een aardige lijst aan festival podia waar ze hebben opgetreden opgebouwd. Zo gingen ze onwijs lekker op Amsterdam Open Air, Encore, Vunzige Deuntjes, De Zon, Parels van de Stad festival en many more. Ze werken nu onwijs hard aan nieuwe muziek en big things are coming.

Drummakid is de featuring op ‘Nightshow’ en je kan niet meer om hem heen! Drummakid, deed eerder al de vocals van ‘Kop Op Een Thot’ van Makkie. Naast vocals,  gaat hij onwijs lekker als de drummer van de Deuxperience band! Daarnaast is ook Too Martian te vinden op ‘Nightshow’, hij werkte eerder al samen met The Wolves voor ‘Countdown’.

De video laat het nachtleven van de artiesten zien met de benodigde zelfspot. Uit de video kunnen we ophalen dat ze houden van lekker eten, drank (en drugs) en zoals ze zelf zeggen van “that good aroma” wat staat voor een hoop geld! Daarnaast is de video deels geregisseerd door The Wolves zelf samen met producer en directer Maxdirector.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

’Nightshow’ van @welikethewolves check je bij 400 likes voor 16.45 op XITE, GO GO GO! ?

A post shared by XITE NL (@xitenl) on

 

FUN
FACTS