Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Takkie - ‘Alle Nachten Vrij’

De Like This van deze week is Takkie met zijn track ‘Alle Nachten Vrij’!

Takkie, ofwel Tyler Koudijzer is grootgebracht door zijn Javaans/Surinaamse familie en zijn voorliefde voor muziek is dan ook getriggerd door deze familieleden. Tyler werd toentertijd namelijk door zijn ooms verwend met cassettebandjes en CD’s van onder andere N.E.R.D., Notorious B.I.G., Red Hot Chili Pepers en Jamiroquai. Deze heerlijke mix van artiesten was de basis voor Takkie's muzieksmaak. Later werden artiesten als Opgezwolle, Goldlink en Kempi ook nog toegevoegd aan dit inspiratielijstje.

Takkie's muziek kan worden omschreven als een samenkomst van opzwepende house drums, stuiterende basslines en pakkende melodieën. Op een writing camp in 2016 ontmoette Tyler producers Jerrycan en Furlan Felter. Met deze guys werkte hij uiteindelijk samen voor zijn singles ‘Alle Nachten Vrij’ en ‘Chopsticks’ featuring Kempi.

‘Alle Nachten Vrij’ check je vandaag in de Like This. Vind je het een lekkere clip? Geef de onderstaande post dan een dikke like! Bij 300 likes voor 16:45 zie je Takkie om 17u op XITE!

Takkie - Alle Nachten Vrij

Een vleugje N.E.R.D., een beetje Kempi maar natuurlijk vooral een flinke dosis Takkie. ⚡️ Fan van 'Alle Nachten Vrij'? Geef deze post een dikke like! Bij 300 likes voor 16:45 zie je TAKKIE om 17u op XITE!?

Geplaatst door XITE op woensdag 6 december 2017

 

FUN
FACTS