Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
SIROJ - 'Traction'

Meet onze Like This van deze week: De talentvolle Amsterdamse DJ en producer SIROJ! Hij komt met zwoele future sounds in het nummer ‘Traction’ featuring Nelson Clark!

SIROJ groeide op met muziek om zich heen. Zo leerde hij op zijn 7e pianospelen en al snel kwam hij erachter dat hij componeren te gek vond! In zijn tienerjaren focuste hij zich meer op hiphop en het produceren van beats. Al snel had hij dit onder de knie en produceerde hij voor bekende Nederlandse namen als: Dio, Sef, Gers Pardoel en Kraantje Pappie. Ook treed hij op als DJ! Hij mag zichzelf een succesvolle muzikant, Dj, en producer noemen!

Het nummer ‘Traction’ bevat een duidelijk dansbaar ritme en heeft daardoor iets energieks. Tegelijkertijd zorgt de heldere dromerige zangstem en de synthesizer line voor een mellow ‘The Weekend’ gevoel!     

In de video zien wij een dag uit het leven van 2 jonge New Yorkse vrienden. De herkenbare plaatjes van metrostations, het drukke New York met zijn lichten, hoge gebouwen en vele mensen op straat is wat wij zien. Er is een ‘spanning’ te voelen tussen de twee jongens die een mooie vriendschap hebben!

Ben jij verkocht en wil je SIROJ op XITE horen? Like dan onderstaande post, want bij 250 likes voor 16:45 zien we SIROJ met 'Traction' op XITE!

 

FUN
FACTS