Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
RQ X Cyra -'Hold On'

De combinatie Nederland-België pakt onwijs lekker uit op ‘Hold On’! RQ en Cyra Gwynth brachten in 2018 hun eerste gezamenlijke single ‘Hold On’ uit. Beide artiesten zijn van jongs af aan al bezig met muziek, uit deze gezamenlijke passie voor muziek werd deze samenwerking geboren.

De Nederlandse helft van dit muzikale duo, RQ, luisterde vanaf jongs af aan al naar verschillende muziekstijlen.. Hij startte zijn carrière als songwriter, maar in het afgelopen jaar maakte hij de switch naar het artiestenbestaan. RQ heeft al met veel verschillende artiesten samengewerkt, zoals onder andere Re-Play, Slim Kofi, Cheyenne Skinto en many more.

De Belgische Cyra Gwynth kan je kennen van haar deelname aan The Voice Vlaanderen in 2014. Hierbij schopte ze het tot The Battles! Deze inmiddels 22 jarige singer-songwriter is geboren en getogen in België en zingt al vanaf jongs af aan. Cyra laat zich graag beïnvloeden door verschillende muziekstijlen zoals onder andere r&b, soul en pop. Cyra’s sound kan je beschrijven als soul gemixt met elektronische muziek, met een vleugje 90s r&b.

‘Hold On’ is de eerste collab van RQ en Cyra en wij hopen dat er nog vele collabs zullen volgen. In de videoclip zie je beide artiesten op hoogte- en dieptepunten. De unieke sound en videoclip zorgen ervoor dat XITE fan is en daarom zijn wij benieuwd of jij dat ook bent!

Bij 150 likes voor 16:45 zie je ‘Hold On’ om 17:00 op XITE!

FUN
FACTS