Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rowen Reecks - 'I Wanna Sex You Up'

Hij komt pas net om de hoek kijken, maar met een DJ als Hardwell die je steunt komt het vast goed. Meet onze Like This van deze week: Rowen Reecks met 'I Wanna Sex You Up'!

Let op! Rowen Reecks is dorstig voor succes en klimt omhoog in de dance-scene. Hij is al 6 jaar bezig met muziek maar nadat hij, koning van de scene, Hardwell, ontmoette tijdens een DJ wedstrijd, was hij verkocht. Hij besloot zich fulltime op zijn DJ-carriere te richten. Rowen Reecks’ dancefloor tracks zijn energiek en dansbaar en met de steun van grote namen als Hardwell en Martin Garrix, en onder het HUGE label Spinnin’ Records gaan wij zeker meer van hem horen.

Het nummer ‘I Wanna Sex You Up’ is het eerste popnummer dat Rowen Reecks gemaakt heeft. Dit is een mix van de 90’s song ‘I Wanna Sex You Up’ van Color Me Bad met de dance sound van Rowen Reecks. Eerder focuste hij zich vooral op echte clubmuziek. De track is daarnaast zijn debuut onder het label Spinnin’ Records waar veel bekende DJ’s zoals Martin Garrix, Tiësto en Oliver Heldens onder vallen. Ben jij fan van deze nieuwkomer? Gun hem dan een Like want bij 500 likes voor 16:45 check je ‘I Wanna Sex You Up’ om 17u op XITE!

 

FUN
FACTS