Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
RealestClique - ‘Better Days’

Een opkomende groep van drie mannen uit Rotterdam Oost die zich focussen op hiphop en dancehall muziek, dat zijn de guys van RealestClique. Hun eerste EP ‘Wat ‘n Sfeer’ werd binnen vijf dagen meer dan zestigduizend keer gestreamd! Eerder dit jaar brachten ze een nieuwe single genaamd ‘Better Days’ uit en deze week zijn ze Like This op XITE!

De mannen kennen elkaar uit de buurt en al snel ontstond er een klik. Na de eerste studiosessie met zijn drieën beseften zij dat dit de winnende formule was! In hun muziek hoor je verschillende invloeden van binnen- en buitenlandse artiesten. Na veel tijd in de studio kwam hun eerste nummer ‘Communiceer’ uit. Dit nummer ging onverwachts onwijs lekker!

Het succes van ‘Communiceer’ werd opgevolgd met de EP ‘Wat ‘n Sfeer’ welke in 2018 werd uitgebracht. Na de release van de EP gingen de mannen tijdelijk uit elkaar, maar in 2019 werden zij herenigd. Met deze reünie was het dan ook direct duidelijk dat het trio een toekomst in de muziek zou moeten nastreven. Het nummer ‘Better Days’ is een nieuwe step die de jongens zetten.

RealestClique timmert nu hard aan de weg, de jongens zijn klaar om de scene op z'n kop te zetten. Wil jij ‘Better Days’ op XITE zien? Like onderstaande post, want bij 300 likes voor 16:45u check je ‘Better Days’ om 17u op je tv-scherm!

 

FUN
FACTS