Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Night The Rebel - The Morning After

Ontmoet de Like This van deze week: Night the Rebel! Een 25 jarige artiest uit Arnhem.

Night the Rebel is na het afstuderen aan de Herman Brood Academie gelijk hard gaan werken aan zijn muzikale carrière. Zo deed hij mee aan verschillende competities zoals HiphopHard en de Grote Prijs van Nederland. Ook heeft hij veel shows gedaan in binnen en buitenland, bracht hij verschillende muziekvideo’s uit en deed hij een Zonamo en 101Barz sessie. En alsof dit allemaal niet genoeg is richt hij nu ook zijn eigen muzieklabel ‘Luminari Records’ op in Arnhem.

De songs van Night the Rebel zijn geïnspireerd op onderwerpen zoals liefde, broederschap, ambitie, persoonlijke verhalen, verleidingen of tegenslagen. Hij is nu hard bezig met de release van ‘DEVOTION’ en de single ‘The Morning After’ is de eerste release van dit project.

Wij zijn benieuwd wat jij van ‘The Morning After’ vindt! Wil jij de clip van Night the Rebel zien op XITE? Like dan onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip op 12 april om 17:00 uit op XITE!

Voel jij de beats van Night the Rebel?? Like dan deze post! Bij 300 likes voor 16:45 zenden we #TheMorningAfter om 17:00 uit op XITE!

Geplaatst door XITE op woensdag 12 april 2017

 

FUN
FACTS