Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Nate - 'Love in the Club'

Snelle trapbeats met R&B invloeden? Langzamere Caribische tracks met een vleugje hiphop? De Haagse Nate geeft overal zijn eigen draai aan. Nog maar 18 jaar en inmiddels al 2 jaar serieus bezig met muziek. Deze week op XITE: zijn nieuwe nummer ‘Love in the Club’ als Like This!

Nate heeft al samengewerkt met GLOWINTHEDARK, Diquenza, Caza en Philly Moré. Na deze samenwerkingen heeft de Hagenees zijn eigen unieke sound gevonden en laat dit horen op zijn nieuwe nummer. De jonge artiest bracht na zijn deelname aan FunX Talent Vibes met deelnemers als Sarita Lorena en Sxteen zijn eerst hit uit, genaamd ‘Losjes’ en dit succes wordt opgevolgd met een nieuwe muziekvideo voor ‘Love in the Club’!

De track bevat een verfrissende mix van R&B en dancehall. ‘Love in the Club’ wordt geïnspireerd door de 90s en 00s en dit is ook zeker terug te zien in zijn video. We kunnen dit jaar nog veel heat verwachten van deze creative! Rumour has it, dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe EP gedropt gaat worden. Wij kunnen niet wachten en daarom is ‘Love in the Club’ van Nate deze week Like This bij XITE. Bij 250 likes op onderstaande post check je zijn nieuwe video ‘Love in the Club’ om 17u op XITE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XITE NL (@xitenl) on

 

FUN
FACTS