Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Momi - 'Niet Meer Broke'

Meet the Like This van deze week: Momi met Niet Meer Broke. Hij is hard op weg in de muziekscene, van deze guy ga je zeker nog meer horen. XITE zal hem even aan je voorstellen!

De van oorsprong Soendanese Momi heeft het niet altijd makkelijk gehad, maar uit die experiences haalt hij juist inspiratie en motivatie. Hij gaat terug naar de basis en wil echte rauwe hiphop maken, straightforward zonder poespas. Authentieke hiphop met een touch van R&B is wat hij op zijn EP wil laten horen.

De Schiedamse rapper heeft een hoop vrienden in de industrie en zij hebben Momi allemaal gesupport op zijn eigen EP. Lijpe, Kevin, Boef, Jordan en Heinek’n zijn terug te horen op de tracks en onder andere Gers Pardoel heeft de productie op zich genomen.

Sinds het begin van dit jaar is Momi lid van de Top Notch familie en daar staat hem een hoop moois te wachten. Wanneer hij zijn EP uitbrengt, zal het waarschijnlijk helemaal los gaan. Momi hoopt alle clubs, poppodia en festivals in Nederland af te gaan!

Like de Facebook post als je de clip van Momi voorbij wil zien komen op XITE. Bij 300 likes voor 16:45 zie jij de clip vanmiddag om 17:00 op XITE!

Like This: Momi - Niet Meer Broke

Rauwe hip-hop met een vleugje R&B, dat is Momi! Fan van #NietMeerBroke? Like dan deze post, want bij 300 likes voor 16:45 zie jij de clip om 17:00 op XITE! ?

Geplaatst door XITE op woensdag 9 augustus 2017

 

FUN
FACTS