Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Milan Truelove - 'Hard To Get'

Pop uit het hoge Noorden! Milan Truelove is pas 20 jaar maar al lekker op weg met zijn carrière. Milan groeide in Leeuwarden op met soulvolle muziek en dat heeft hem gemaakt tot wie hij nu is. Onlangs bracht zijn debuutnummer ‘Hard To Get’ als solo artiest uit en XITE is fan!

Dit talent groeide op met iconische artists als Aretha Franklin, Whitney Houston en Christina Aguilera. Dit inspireerde hem zo erg dat hij vorig jaar nog afstudeerde in Leeuwarden van de opleiding Artiest Muziek. Tijdens zijn studie deed hij ook nog eens mee aan The Voice Of Holland. Hier werd Milan zijn battle zelfs uitgeroepen tot de beste battle van dat seizoen. See it for yourself! ?

                 

Pop, funk, soul en EDM. Milan haalt inspiratie uit al deze stijlen. In de video van ‘Hard To Get’ van Milan Truelove zie je hem samen met twee onwijs goede dansers in een prachtig landschap. Het nummer is een popsong met een catchy melodie. Instant happy feels gegarandeerd! 

Wil jij ‘Hard To Get’ vanavond op je beeldbuis zien? Like onderstaande post dan snel want bij 200 likes voor 16.45 check je Milan Truelove met ‘Hard To Get’ om 17u op XITE!

FUN
FACTS