Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Like this: Mightyfools ft. Bizzey - Dansen

De Like This van deze week is ‘Dansen’, de nieuwe plaat van Mightyfools en Bizzey.

Het DJ duo Mightyfools is na 10 jaar niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Jelle Keizer & Andy Samin ontmoetten elkaar in 2007 en onder het mom ‘teamwork makes the dream work’ besloten ze samen de wereld te gaan veroveren met hun muziek.

De muzikale reis begon in underground clubs met remixes van Britney Spears, Pitbull en Fall Out Boy. In 2013 kwam de grote doorbraak. Met de release van ‘Footrocker’ behaalde Mightyfools wereldwijd succes met een platencontract bij Spinnin’ Records als resultaat en sindsdien zijn ze niet meer te stoppen.

Hits als ‘Put Em Up’, ‘No Class’ en ‘Girl On Girl’ zijn miljoenen keren gestreamd en bekeken maar Mightyfools is nog lang niet klaar met de weg naar de top. Nu zijn de boys weer terug met een samenwerking met #XA17 host Bizzey. Deze collab komt niet uit de lucht vallen want Mightyfools en Bizzey gaan way back. Ze werkten namelijk ook al samen in Bizzey’s Yellow Claw tijden. De nieuwe track ‘Dansen’ ontstond toen de jongens spontaan de studio indoken.

Krijg jij ook spontaan dansvibes bij het luisteren naar deze track? Geef de onderstaande post dan snel een dikke like! Bij 300 likes voor 16:45 zie je Mightyfools featuring Bizzey met ‘Dansen’ om 17u op XITE.

Like this: Mightyfools ft. Bizzey

Wil jij ‘Dansen’ met Mightyfools en Bizzey? LIKE! Bij 300 likes voor 16:45 kan jij om 17u losgaan met ‘Dansen’ op XITE.???

Posted by XITE on Wednesday, November 22, 2017

 

FUN
FACTS