Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lirical - 'Mbappé'

Waïl Mohammed Ali oftewel Lirical, komt oorspronkelijk uit Sudan maar richt zich volledig op de Nederlandse markt. Zijn doel is duidelijk: vernieuwing brengen in de scene. We moeten nog eventjes op zijn debuut EP wachten, maar zijn eerste single ‘Mbappé’ belooft veel goeds.

Lirical is sinds zijn jeugd al dedicated bezig met muziek. Met zijn eigen geschreven teksten, zowel Engelstalig als Nederlandstalig, timmert hij hard aan de weg. Eerder stond Lirical al in de voorprogramma’s van Tory Lanez, P Square en Beenie Man en nu is hij Like This bij XITE.

‘Mbappé’ is de eerste single van de 26-jarige artiest en rumour has it dat hier wellicht ook een toffe remix van komt met bekende namen uit de Nederlandse rapscene. Wij kunnen niet stoppen met speculeren… Welke rapper zal op de beat van het dansbare ‘Mbappé’ springen?

Het nummer geeft ons alle summer anthem vibes die we nodig hebben en daarom zijn we verzekerd van één ding. Internationaal succes voor Lirical ligt op de loer! Wil jij Lirical op je tv-scherm zien? Like onderstaande post, want bij 250 likes voor 16:45 zenden wij ‘Mbappé’ om 17u uit op XITE!
 

 

FUN
FACTS