Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lina Ice - 'Whined'

Lina Ice wil vooral lekkere muziek maken. Dat is zeker terug te horen in zijn track ‘Whined’! Hij probeert altijd een positieve vibe over te brengen en dat lukt hem zeker!

2018-04-17T09:54:56+00:00
17/04/2018
09:54
op xite

Lina Parden, vooral bekend als Lina Ice, is een Amsterdamse artiest met Surinaamse roots. Je kan deze jonge artiest onder andere kennen van zijn hit ‘Bobbeling Queen’. In zijn sound hoor je zowel bubbling, als zouk, tropical, en zelfs R&B invloeden terug. Op het vervolg van zijn debuutalbum, ICEY-II, laat Lina Ice horen hoe divers hij is als artiest. De EP staat vol met club bangers en radiohits, bedroom jams én relaxing tunes. Deze man is gemaakt voor de muziek. Zo leerde hij zichzelf piano spelen, en maakte hij op jonge leeftijd al zijn eigen beats. Ondanks dat hij op hoog niveau een ICT-opleiding volgde, koos Lina Ice toch voor zijn passie: muziek maken.


Met ‘Whined’ laat Lina Ice zien dat hij als geen ander weet hoe je lekkere muziek maakt. Brengt deze club banger jou ook in de tropische sferen? Geef hem dan een Like in de onderstaande post. Want bij 250 likes is ‘Whined’ vanmiddag om 17:00 uur te horen op XITE!

 

FUN
FACTS