Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kuenta i Tambu - 'Dutch Major Leaguer'

De Like This van deze week is Kuenta i Tambu met hun nieuwste release ‘Dutch Major Leaguer’.

Waar traditie vaak een stoffig imago heeft, weet Kuenta i Tambu een geweldige draai te geven aan de eeuwenoude tambú muziek uit Curaçao. De combinatie van harde kicks en herkenbare beats, samen met tropische bas invloeden zorgt voor een sound die alles behalve ouderwets te noemen is.

Roël Calister, een van de bandleden, verhuisde van Curaçao naar Nederland en ontwikkelde gelijk een fascinatie voor de Europese elektronische muziek en wilde dit graag combineren met hun ‘tambú’ stijl. Deze nieuwe stijl kreeg de naam Tambutronic. Door de jaren heen is de band natuurlijk gegroeid en daarmee is hun muziek nog verder ontwikkeld en verfijnd.

Like de onderstaande Facebook post als je Kuenta i Tambu met hun clip voor ‘Dutch Major Leaguer’ wilt zien op XITE. Bij 300 likes voor 8 november 16:45 zie jij de clip vanmiddag om 17:00 op XITE!

Like This: Kuenta i Tambu - Dutch Major Leaguer

Kuenta i Tambu geeft een geweldige draai aan de Caribische sound in hun nieuwe clip. Voel jij de vibes van ‘Dutch Major Leaguer’? Like! Bij 300 likes voor 16:45 zie jij de clip om 17u op XITE! ?? ?

Geplaatst door XITE op woensdag 8 november 2017

 

FUN
FACTS