Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Keje - 'Sorry' ft. Amber Thijssen

Ontmoet de ‘Like This’ van deze week: Keje!

Keje focust zich al lange tijd op muziek. Tijdens zijn middelbare schooltijd ontdekte Keje hip hop en het duurde niet lang voor hij schriften vol had staan met zijn eigen raps. Hij is half Engels en heeft in Amerika gewoond, het is dan ook niet gek dat hij begon met rappen in het Engels.

Hij wordt geïnspireerd door de Amerikaanse rap scene, maar in zijn muziek is ook veel EDM en R&B te horen. Hij heeft al verschillende shows gedaan met onder andere een gastoptreden bij Jimmy Woo tijdens ADE.

Nu focust Keje zich weer op nederlandstalige rap en bracht hij onlangs zijn eerste track ‘Sorry’ uit. Op deze track werkt hij samen met Amber Thijssen, een kandidaat van Idols. Keje is momenteel hard aan het werk voor de release van zijn eerste EP ‘Schijn Bedriegt’.

Wij zijn benieuwd wat jij van ‘Sorry’ vindt! Wil jij de clip van Keje met Amber Thijssen zien op XITE? Like dan onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip op 22 maart om 17:00 uit op XITE!

Voel jij deze clip van Keje en Amber Thijssen? Like dan deze post, want bij 300 likes voor 16:45 zie jij Sorry om 17:00 op XITE! ?

Geplaatst door XITE op woensdag 22 maart 2017

 

FUN
FACTS