Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Jacin Trill - 'Kandycush'

Geef de Like This van deze week wat liefde, Jacin Trill met zijn track ‘kandycush’.

De jonge rapper Jacin Trill uit Hoorn heeft altijd een glimlach op zijn gezicht en heeft zichzelf gekroond tot de koning van Happyland! Zijn debuuttrack ‘kspreyopjebytch’ werd niet alleen goed ontvangen door het publiek, maar viel ook bij collega’s Bokoesam, Ronnie Flex en XITE’s Kickstart Yung Nnelg in de smaak. Voor zijn tracks werkt Jacin samen met stadsgenoot en producer 808milli en dit blijkt een gouden combinatie.

Jacin Trill is een blij ei en wordt somber van negativiteit. Dit is dan ook waarom hij zijn project en gelijknamige EP ‘Happyland’ is gestart. Stukje bij beetje wil hij met zijn muziek de wereld mooier maken met meer happy people. Zijn track ‘kandycush’ draagt hier zeker aan bij.  

Wat vind jij van Jacin Trill’s ‘kandycush’? Geef de onderstaande post een dikke like als je de clip op XITE wilt zien! Bij 300 likes voor 25 oktober 16:45 komt ‘kandycush’ om 17u op XITE!

Like This: Jacin Trill - Kandycush

Jacin Trill brengt je in Happyland met zijn tracks. ? Support deze rapper en like deze post, want bij 300 likes voor 16:45 zie je ‘kandycush’ om 17:00 op XITE! ?

Geplaatst door XITE op woensdag 25 oktober 2017

 

FUN
FACTS