Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hello August - 'Wrong Chick'

Don’t mess with Rachel and Laura! Deze meiden vormen samen het duo Hello August en ze zijn onderweg naar de top. Deze week zie je ze als Like This en bepaal jij of je hun nieuwe clip ‘Wrong Chick’ op XITE gaat checken.

Rachel en Laura laten zich door niets of niemand tegenhouden en zijn van plan om de wereld te veroveren als Hello August. Ze zijn de twintig net gepasseerd maar hebben allebei al aardig wat ervaring opgedaan in de muziekindustrie. Zo is Laura afgestudeerd als professioneel danseres aan Lucia Marthas hogeschool, is Rachel al sinds haar 11e druk bezig in de showbizz en hebben de girls inmiddels samen hun eerste videoclip uitgebracht!

De meiden lijken qua karakter niet op elkaar maar zelf denken ze dat dat hun juist zo’n sterk duo maakt. De friendship goals van Rachel en Laura zijn zeker te zien in hun videoclip ‘Wrong Chick, waarin de girls samen badderen en een piñata te lijf gaan.

Ben jij fan van Hello August? Geef de onderstaande Instagrampost dan een like. Bij 500 likes voor 16:45 check je ‘Wrong Chick’ om 17u op XITE!

 

FUN
FACTS