Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
DJ DYLVN - 'Even Dansen'

De Like This van deze week kwam in de picture als dj van Ronnie Flex. Tegenwoordig gaat hij echter ook erg lekker als soloartiest en is hij top bezig met zijn eigen muziek. We hebben het natuurlijk over DJ DYLVN. Deze week check je hem met zijn videoclip ‘Even Dansen’ in de Like This!

De Rotterdamse Dylan, beter bekend als DJ DYLVN, is lekker omhoog aan het klimmen in de Nederlandse dj-scene. Waar hij eerst alleen als dj draaide voor Ronnie Flex waagt hij zich nu aan het produceren van zijn eigen muziek. Met een eclectische mix van hiphop, R&B, dancehall, trap en afro heeft DJ DYLVN een hele fijne caribische sound, waarmee hij iedereen kan laten swingen.

De 24-jarige dj maakte deze zomer zijn debuut met de ‘Top Bezig’ videoclip en nu is hij terug met ‘Even Dansen’. Voor deze heerlijke track werkte hij samen met zijn buddies Caza, Zefanio en Défano Holwijn. Trust us, wanneer je deze track voorbij hoort komen wil je echt wel even dansen.

Ga jij ook zo lekker op deze track? Geef de Facebookpost hieronder dan een dikke like! Bij 300 likes voor 16:45 dan kan jij om 17u even lekker dansen met DJ DYLVN op XITE.

DJ DYLVN - Even Dansen

Ben jij klaar om even lekker te dansen? Bij 300 likes voor 16:45 kan je lekker 'Even Dansen' met DJ DYLVN op XITE!?

Geplaatst door XITE op woensdag 20 december 2017

 

FUN
FACTS