Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Banner. - '+ 7 HRS'

Deze Haagse singer-songwriter weet je met zijn strakke kaaklijn, gevoelige gitaarspel en lekkere stem in te pakken. Laat je meevoeren op zijn dromerige lines in de track ‘- + 7 HRS’. Ben jij vol van Banner.? Like dan de Facebookpost want bij 250 likes zie jij hem om 17u terug op XITE!

De 22-jarige Banner is ready om de wereld te veroveren met zijn indiemuziek. Hij leerde zichzelf al op 12-jarige leeftijd gitaar spelen en wist al snel dat hij graag dieper de muziek in wilde duiken. Zoals je kan zien is dit is goed gelukt: zijn zangkunsten zijn on point, zijn gitaarspel heerlijk en hij schrijft ook nog eens zijn eigen teksten! Daarnaast is hij ook niet vies van op het podium staan. Met meer dan 60 shows in Nederland en Duitsland zit Banner. niet stil en is hij klaar voor het internationale publiek.

‘+7 HRS’ is een relaxed nummer dat je wil opzetten wanneer je lekker aan het chillen bent. Ben jij gek op de ontspannen vibes van Banner.? Gooi dan je like op de onderstaande post. Bij 250 zie je Banner. om 17u op XITE!

 

FUN
FACTS