Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Áslaug - 'Take From Me'

Áslaug Vigfúsdóttir droomde van kinds af aan al van een muzikale carrière en met haar debuutsingle ‘Take From Me’ denken wij dat zij de juiste weg inslaat! Met deze nieuwe catchy single geeft zij een voorproefje van haar eerste EP die op 10 januari wordt gereleased. Vandaag bepaal jij of je haar eerste single ‘Take From Me’ op XITE gaat zien!

De IJslandse singer-songwriter is geboren en getogen in Utrecht. Haar muziek en sound is geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM, MUNA en Lykke Li. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond op het Conservatorium van Utrecht en Kopenhagen, is Áslaug nu helemaal ready om met haar eigen sound de wereld te veroveren. Het feit dat Áslaug super muzikaal is, is niet gek. Ook haar familie is namelijk opgegroeid met het maken van muziek. Dit heeft de zangeres snel opgepikt en hierdoor begon zij al op jonge leeftijd met het volgen van piano- en gitaarlessen. In de pubertijd is zij gestart met het schrijven van haar eigen tracks.

Zelf omschrijft de IJslandse singer-songwriter haar debuutsingle ‘Take From Me’ als een track dat gaat over onafhankelijkheid en opkomen voor jezelf, trouw zijn aan je eigen overtuigingen en vertrouwen op je gevoel. 

Het doel van de zangeres is om verschillende soorten tracks te releasen. Hierbij kunnen we denken aan uptempo, pop en andere alternatieve tracks. Wij zijn daarom heel benieuwd naar haar debuut EP, die op 10 januari zal uitkomen. Deze gaan wij zeker checken!

Wil jij ‘Take From Me’ op XITE zien? Bij 200 likes op onderstaande post, check jij ‘Take From Me’ om 17u op je TV. Liken maar!

 

FUN
FACTS