Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
A46 'Freak' ft Flexual

Luuk Johannes Andreas Constantijn Hergers is inmiddels beter bekend als A46. Deze 21-jarige uit Almelo kwam van jongs af aan al in contact met muziek door zijn super muzikale familie.

A46 raakte naarmate hij ouder werd steeds meer geïnteresseerd in hiphop en daarom begon hij beats te produceren op zijn slaapkamer.

Door problemen op school en te veel hangen op straat was hij in eerste instantie niet echt gemotiveerd om het produceren serieus te nemen en liet daarom de muziek een lange tijd links liggen. In 2016 kwam A46 in contact met rapper Hero die net als Luuk zelf ook uit Almelo komt. Er was gelijk een goede klik tussen de creatievelingen. Hero bracht zijn vrienden Aro en Woody mee naar een studiosessie en langzaam maar zeker kwam het enthousiasme voor muziek weer terug bij A46.

Eind 2016 werd A46 uitgenodigd voor een schrijverskamp. In eerste instantie zou hij meegaan als producer maar naarmate de tijd vorderde ontdekte de groep zijn unieke stemgeluid. De rest is geschiedenis want sindsdien werkt hij samen met producer Vebgosa hard aan zijn eerste solo EP. Het plan is om deze EP nog voor de zomer te releasen onder het label Fully Charged Music Group. Sinds het schrijverskamp, werkt A46 ook onder de naam ‘Famway’ samen met rappers Hero, Woody en Aro. Dit trio brengt deze zomer ook hun debuut EP uit!

‘Freak’ is het nieuwste nummer van A46, in deze video zien we de jongens genieten van de zon en het leven. Beide jongens zijn erg gefascineerd door een meisje dat voorbij komt en hier waarschuwen ze elkaar dan ook voor.

Wij zijn onwijs fan van deze video en de sound van A46 en daarom check je ‘Freak’ bij 250 likes voor 16:45 om 17u op XITE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XITE NL (@xitenl) on

 

FUN
FACTS