Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Qucee laat zich van zijn gevoelige kant zien in Level Up

In Level Up krijgen jouw favoriete artiesten de lastigste, grappigste, gekste en leukste dilemma’s voorgeschoteld tijdens een heftige work-out in de Basic-Fit. Wie weet zich staande te houden tegenover drilmeester Iris, en wie vertelt onder de pressure stiekem toch meer dan ze voor ogen hadden? Je ziet het in Level Up!

In de derde aflevering van Level Up moet Qucee zijn Fortnite handen uit de mouwen te steken. Kan hij de gym challenge aan of verklapt hij onder sportieve druk al zijn geheimen?!

Qucee is bloedeerlijk en verdomd grappig in de gym
De challenge begint goed! Het zweet gutst nog maar net van Qucee’s voorhoofd en hij vertelt al uitgebreid over zijn wodka avonturen,  of hij een billen- of borstenman is en wat de status is van zijn bankrekening.

Met een lach, een flinke dosis humor, halfzachte borstspieren en oneindig doorzettingsvermogen laat Qucee zien uit wat voor hout hij is gesneden. Het is een strijder pur sang! Iemand die moeiteloos iedere uitdaging oppakt die je hem voorschotelt. Hij kan je buikpijn van het lachen bezorgen, keiharde verbale punches uitdelen tijdens een rapbattle maar ook papa zijn. Tijdens de yoga sessie vertelt Qucee openhartig hoe hij liefde altijd zal verkiezen boven geld, hoe hij toch de druk voelt om zijn familie te kunnen onderhouden,  hoe hij omgaat met haters en hoe graag hij zijn familie trots wil maken. Hij mist misschien nog wel een sixpack. Maar Qucee is een van de sterkste mannen die we kennen! 

 

 

FUN
FACTS