Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Is Lauwtje verliefd op haar personal trainer?!

In Level Up duiken de leukste artiesten ‘niet’ de studio in... maar de Basic-Fit! Met niemand minder dan onze Iris als hun persoonlijke drilmeester, krijgen ze een heftige work-out voorgeschoteld. Tijdens deze work-out legt Iris de artiesten de lastigste, gekste en leukste dilemma’s voor. Wie oh wie weet er de meeste te beantwoorden in 2 minuten?

In de tweede aflevering van Level Up is het de beurt aan Lauwtje om plaats te nemen op de biechtstoel… uh loopband! We kennen Lauwtje natuurlijk allemaal van haar hit ‘Boing Boing’, en we zijn hartstikke benieuwd of ze haar body net zo hard kan stuiten in de gym! 

Dit verklapte Lauwtje onder sportieve pressure
Vol overtuiging begint Lauwtje aan haar work-out in de Basic-Fit... maar waarom voelt Lauwtje zich eigenlijk zo op haar gemak in de gym vragen wij ons af?! Nou, omdat haar vriend stiekem ook haar personal trainer blijkt te zijn! Nog meer redenen dus om naar de gym te gaan. Wie weet ren jij ook wel je toekomstige droomprins of prinses tegen het lijf op de loopband. Een killerbody krijgen én de liefde vinden, wat wil je nog meer?!

De workout is voor Lauwtje nog lang niet voorbij. Good for you, want het blijkt dat Lauwtje verandert in een heuse spraakwaterval wanneer je haar op de loopband zet of aan de gewichten hangt. Want ze flapt er de ene na de andere hilarische anekdote uit. Want heeft Lauwtje wel eens sex gehad in de sportschool met haar fitboy-friend, wat zou ze doen als ze niet de muziek in was gegaan, plast ze wel eens staand en is ze ooit in aanraking gekomen met de politie?! Je checkt het allemaal in deze nieuwe episode van Level Up!

 

FUN
FACTS