Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Bokoesam openhartig over blowen, baby's en Bokoeyoncé

Dat Bokoesam niet vies is van een stickie, dat weet waarschijnlijk zelfs jouw oma wel. Maar wat gebeurt er als we Bokoesam op de loopband zetten? Terwijl hij door Iris flink wordt uitgedaagd in de Basic-Fit, moet hij de gekste en meest edgy dilemma’s beantwoorden. Weet Iris een flink stel confessions uit Bokoesam te drillen op de loopband? Je ziet het in de laatste aflevering van Level Up!

Level Up: Bokoesam
De sportschool en Bokoesam... Het is niet de meest voor de hand liggende combinatie. Zal hij vriend en vijand verbazen en als underdog alle records breken, of zal hij met loeiende sirenes worden afgevoerd na de training?

Aan zijn zelfvertrouwen zal het in elk geval niet liggen. Want al voordat hij voet op de loopband heeft gezet, flapt hij eruit dat hij wel 20 km per uur kan rennen. Peanuts right! Dat laat Iris zich natuurlijk geen tweede keer zeggen. Terwijl Bokoesam de tijd van zijn leven beleeft op de loopband, leeft drilmeester Iris zich heerlijk uit op de snelheidsknop, maar Bokoesam laat zich niet kennen en laat zien dat er een ware Usain Bolt in hem huist. Pluspuntje voor ons, is dat hij met zijn op hol geslagen hart, lekker loslippig op de dilemma’s reageert die Iris hem voorschotelt. Zo verklapt hij onder andere wat het gekste is dat hij ooit onder invloed heeft gedaan, wie hij de meest overrated artiest in Nederland vindt, of hij mee zou doen met Temptation, op welk nummer hij het minst trots is en nog véél meer!

Tijdens het rustigere yoga gedeelte van de training gaat Bokoesam wat dieper in op het dilemma: ‘Nooit meer blowen of nooit meer muziek maken’. Op de loopband grapte hij nog dat hij nooit meer muziek zou maken, maar gelukkig voor onze oren vertelt hij dat hij onlangs zelfs 9 maanden gestopt is met blowen. Ondanks dat de pauze niet van blijvende duur was, vertelt hij dat hij het nu ziet als zijn versie van ‘een meditatie momentje.’ 

Zolang Bokoesam maar mooie muziek blijft maken met zijn ‘meditatie momentjes’, dan hoor je ons niet klagen! En dat hij spierballen heeft, dat is ook duidelijk. Want Bokoesam heeft bewezen niet alleen een beest op het podium te zijn, maar ook in de Basic-Fit!

FUN
FACTS