Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Trevor Daniel – ‘Falling’

Mogen we je voorstellen aan Trevor Daniel? Trevor begon op jonge leeftijd met het maken van muziek en bouwt dan al een heuse opnamestudio in zijn slaapkamer. Wat ons betreft heeft deze verbouwing goed uitgepakt, want inmiddels heeft de Amerikaanse zanger meer dan 23 miljoen luisteraars op Spotify. Met het nummer ‘Falling’ is hij Kickstart bij XITE!

Trevor besloot zich in 2012 volledig op muziek te storten, nadat zijn toekomstplan voor een carrière in American football wegviel. Hij viel in 2015 voor het eerst op bij het grote publiek met zijn single ‘Fool’. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste EP genaamd ‘Homesick’ uit. Met zijn single ‘Falling’ afkomstig van deze EP staat hij nu in verschillende charts wereldwijd, waaronder ook hier in Nederland.

Het succes van deze single heeft Trevor mede te danken aan TikTok. Een jaar na de release van het nummer werd deze namelijk erg populair op de app. Veel gebruikers maakten namelijk een kort filmpje van zichzelf of anderen waarin ze het nummer playbacken.

We denken dat we nog veel van Trevor gaan horen, dus geven we hem een welverdiende Kickstart! Wat vind jij van ‘Falling’? Laat het weten via @XITENL & @IAmTrevorDaniel.

FUN
FACTS