Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Siggy & D1ns

Siggy & D1ns zijn met hun single '180' featuring Josylvio de Kickstart van deze maand! Elke maand kiest XITE een Nederlandse artiest als Kickstart om in de spotlight te zetten. De muziekvideo van '180' zie je deze maand extra vaak op de XITE televisiezender.

Over Siggy & D1ns
Siggy & D1ns, ook bekend als Sigmar Polinet en Daan Michielsen, hebben in korte tijd de Nederlandse rapscene veroverd. Hun muzikale reis begon met freestylen in hun eigen buurt in Zandvoort. Toen D1ns aan Siggy voorstelde om het rappen serieus aan te pakken, grepen ze die kans met beide handen aan. Samen doken ze de studio in en braken door met hun hit Rondjes uit het debuut EP Soldatenwerk.

 

Rapflow
Op dit moment vormen Siggy & D1ns het enige rapduo in de Nederlandse rapscene. Ze hebben een unieke rapflow ontwikkeld, waarbij ze melodieuze flows combineren met muzikale elementen uit de hedendaagse trap- en hiphopcultuur. Meerdere hits staan al op hun naam, waaronder Rondjes, Familie en Hoe Het Was, waarin de thema's emotie, persoonlijke situaties en levensgebeurtenissen centraal staan.

 

180
Na het enorme succes van hun debuut EP Soldatenwerk uit 2022 zijn Siggy & D1ns terug met de nieuwe muziekvideo voor de track 180. In de video zien we het duo rondrijden in een opvallende rode BMW. Check de muziekvideo hieronder.

 

FUN
FACTS