Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Sarita Lorena - ‘On Top’

Latina looks en een zwoele stem. Maak kennis met Sarita Lorena en haar sensuele single ‘On Top’. Sarita is een Nederlandse singer/songwriter met Braziliaanse roots. ‘On Top’ is een absolute bop en XITE is fan! Sarita Lorena is de komende weken Kickstart op XITE.

Sarita studeerde eerst, maar is gestopt met school omdat ze zich meer wilde richten op muziek. De zangeres had slechts één single op haar naam staan toen ze deelnam aan FunX Talent, hierna brak ze door bij een groter publiek en inmiddels is ze druk bezig met het uitbrengen van nieuwe nummer.

Haar nieuwste single ‘On Top’ is geproduceerd door Whiteboy. Op een melodieuze R&B beat zingt Sarita gedetailleerd over seksuele handelingen in de slaapkamer. Spicy! Het nummer werd op een bijzondere manier in de markt gezet. Op internet werden er namelijk verschillende foto’s ‘gelekt’ van Sarita met een jongen uit de videoclip. Deze bleken later promotiemateriaal te zijn van het nieuwe nummer. We see what you did, Sarita!

Sarita stond samen met de Belgische zanger ‘Metejoor’ 2 keer in het uitverkochte Sportpaleis in Antwerpen voor een publiek van 34.000 man! De afgelopen maanden heeft de zangeres gewerkt aan nieuwe tunes met grote namen uit de scene. Wij kunnen niet wachten op een nieuwe release!

Sarita Lorena check je de komende weken als Kickstart op XITE met haar video voor ‘On Top’! Wij denken dat Sarita het ver gaat schoppen, laat ons weten wat jij van ‘On Top’ vindt via @XITENL & @sarita.lorena.

FUN
FACTS