Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ruel - 'Painkiller'

Maak kennis met Ruel! Deze Australische singer-songwriters is born and raised in Londen en heeft zelf wat Nederlands bloed. De nog maar 16-jarige zanger deelde onlangs zijn nieuwste single ‘Painkiller’ met de wereld en daarom check je Ruel de komende weken als Kickstart op XITE.

Ruel, afgeleid van het Nederlandse Roel, is nog heel jong maar al erg succesvol. Zo heeft hij al een ARIA Music Award op zijn naam staan voor Best Breakthrough Artist en mag hij zelf Elton John tot zijn fanbase rekenen. Hij heeft een unieke stem en dit horen we dan ook terugkomen op het nummer ‘Painkiller’. Het nummer gaat over Ruel zijn ‘painkiller’ oftewel pijnstiller. Our guess? Dit gaat over een crush van Ruel!

In de video van het nummer wordt het hele huis van de jonge Ruel ontsmet door speciale eenheden, maar naast het schoonmaken bespelen de speciale eenheden ook nog eens instrumenten.

De 16-jarige singer-songwriter heeft nog veel in petto en daarom krijgt hij van ons dan ook een welverdiende Kickstart! Laat ons weten wat je van ‘Painkiller’ vindt via @XITENL & @oneruel.

FUN
FACTS