Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
PUBLIC - ‘Make You Mine’

Laat ons je voorstellen aan PUBLIC, een pop-trio met een sound die je kan beschrijven als een mix van rock en indie-pop. Met hun track ‘Make You Mine’ zijn zij Kickstart bij XITE!

De tune ‘Make You Mine’ komt oorspronkelijk uit 2014. Het heeft dus een tijdje geduurd voordat het nummer erkenning kreeg. Nadat PUBLIC bij Island Records tekende, brachten zij de ‘Make You Mine’ bundel uit. Hieronder valt de lyric video, de muziekvideo en een akoestische versie van de track. Klinkt ‘Make You Mine’ je bekend in de oren? Dat zou goed kunnen! Het nummer ging namelijk viral op de social media app TikTok.

PUBLIC heeft in Cincinnati (de stad waar de band vandaan komt) al een flinke fanbase opgebouwd. Met de intentie om deze veel groter te maken! Daarmee zijn de jongens als goed op weg, zo stond de band in het voorprogramma van acts als Walk the Moon, Young the Giant en Twenty One Pilots.

“I wrote this song trying to embody and represent the importance of the ‘little’ things in relationships that I think are crucial to intimacy and growth” is wat zanger John Vaughn over de inhoud van ‘Make You Mine’ wist te vertellen. Wat vind jij van het nummer? Laat het weten via @PUBLICTHEBAND en @XITENL!

 

FUN
FACTS