Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Koffee - ‘Toast’

Koffee is nog slechts 19 lentes jong maar dat weerhoudt haar er niet van om te doen waar haar passie ligt. Deze powervrouw DJ'd, speelt gitaar en heeft daarnaast ook nog een prachtstem!

Mikayla Simpson kreeg de bijnaam Koffee van haar vrienden, omdat ze op warme dagen liever koffie dronk dan limonade. De Jamaicaanse zangeres bracht in 2017 haar eerste nummer ‘Legend’ uit. Deze track was een ode aan de Jamaicaanse atleet Usain Bolt en hiermee ging ze viraal op instagram. Inmiddels heeft ze alweer een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Toast’! Koffee haar ‘Toast’ is geproduced door Walshy Fire van Major Lazer. Het nummer is volledig Jamaicaans, maar ondanks dat we er niets van verstaan zijn we ontzettend fan!

Koffee is onwijs down to earth en dit is terug te zien in de videoclip van ‘Toast’. We zien haar hier in haar prachtige thuisbasis Jamaica. Haar haren worden gevlochten en al fietsend gaat ze langs de meest kleurrijke plekjes in Jamaica! Het nummer heeft een feel good vibe en maakt ons hartstikke vrolijk.

‘Toast’ is de eerste single van Koffee haar upcoming EP ‘Rapture’. We kunnen niet wachten tot ze haar EP dropt want ‘Toast’ belooft veel goeds. De komende weken zorgt Koffee in ieder geval voor heerlijke zonnige vibes op XITE als onze nieuwe Kickstart.

FUN
FACTS